Suggesties

...::: Suggesties van Ernest :::...

 

Voorgerechten

Russisch Ei met Gerookte Paling

€14,00

Carpaccio van Hert met Kweepeer, Boschampignons en Crumble van Hazelnoot

€15,00

Gevulde Vijg met Geitenkaas, Walnoot en Honing

€13,00

Fines De Claires (3 stuks)

€8,50

Hoofdgerechten

Fazantfilet met Calvadossaus, Gebakken Witloof en Appel

€24,50

Hazenrugfilet met Grand Veneursaus, Knolseldercreme en Wintergroenten

€26,00

Rode Poon met Pompoencreme, Boschampignons en Kruidenboter

€24,00

Kabeljauw met Preistoemp en Zachte Mosterdsaus

€23,00

Gegratineerd Witloof

€15,50

Ernest Bistro _ Hoogstraat 54 _ 2000 Antwerpen

Tel: 03 226 23 35 _ e-mail: info@ernestbistro.be