Suggesties


Voorgerechten

Oesters, 'Fines de claires' 3 stuks

€ 9,50

Huisgemaakte paté van kippenlevers met Portogelei


€ 15,50

Cocktail van grijze garnalen

€ 16,00

Bonbon van gerookte zalm met eiersalade vulling en guacamole

€ 16,00

Carpaccio van hert met kastanjecrème, peer en rucola

€ 16,50

Hoofdgerechten

Hertenkroon met frambozensaus, pompoencrème, witloof, girolles en veenbeskroketjes

€ 33,50

Ragout van everzwijn met wintergroenten

€ 28,00

Rode poon met champignons, knolselder en kervelsaus

€ 27,50

Pladijsfilet met bloemkoolcrème, jonge wortel, broccoli en gebakken spekblokjes

€ 26,00

Suggestiemenu

Stel zelf uw 3 gangenmenu samen uit onze suggestiekaart en al onze desserten
€ 49,50

Dessert

Vraag naar ons suggestiedessert, dit zal regelmatig veranderen afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van de ingrediënten