Suggesties


Voorgerechten

Oesters, 'Fines de claires' 3 stuks

€ 12,50

Carpaccio van hert met kastanje, veenbesdressing en veldsla


€ 17,50

Toast met boschampignons

€ 16,00

Tartaar van rode biet met gerookte paling en geitenkaasmousse

€ 16,00

Cocktail van grijze garnalen

€ 16,50

Hoofdgerechten

Gebakken zalm met geroosterde venkel en aubergine, kruidenkaassaus, gebakken aardappelen en boontjes

€ 28,50

Filet van hert met wintergarnituur, boschampignonsaus en veenbeskroketten

€ 34,50

Rode poonfilet met duglérésaus, gebakken beukenzwam en spinazie

€ 32,00

Civet van haas met gratin met eekhoorntjesbrood, salade met gemarineerde rode kool en veenbessensaus

€ 32,50

Dessert

Vraag naar ons suggestiedessert, dit zal regelmatig veranderen afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van de ingrediënten