Menu oudejaar 2018

Menu Oudejaar 2018

 

 

Amuse van de chef

˜

Gravad lax van zalm met gin en tonic

 

Of

 

Tataki van Ossenhaas met wasabimayonaise en Oosterse groentenmix

˜

Risotto met groene asperges, erwten en gebakken zeebaars

 

Of

 

Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van warme wintergroenten met aardappelsoesjes en cognacsaus

˜

Tongrolletjes met Nantuasaus, grijze garnalen en pommes duchesse

 

Of

 

Filet van hert met portosaus, crème van wortelpeterselie, gebakken schorseneren en appel vergezeld van geconfijte aardappelen

˜

Crèpes Suzette

 

Of

 

Kaasbordje, selectie Van Tricht

 

Prijs per persoon 73,00 Euro dranken exclusief

Ernest Bistro _ Hoogstraat 54 _ 2000 Antwerpen

Tel: 03 226 23 35 _ e-mail: info@ernestbistro.be